Associació

L’associació sense ànim de lucre INCITA, és un laboratori d’investigació i creació en comunicació; la concepció i posada en pràctica de les múltiples i complexes formes d’entendre la comunicació, depèn dels projectes i dels processos que estigui desenvolupant.

Incita busca:

Facilitar la participació activa de les comunitats en la societat de la informació, no només a l’accés, sinó a la creació i difusió de produccions amb llenguatges, continguts, estètiques i temàtiques alternatives.

Enfortir la ciutadania activa, l’autodeterminació cultural, la construcció social del territori, la construcció de pau, etc., a través de la comunicació i de les TICs.

Facilitar l’accés a la realització integral de produccions comunicatives a grups i comunitats a Catalunya i a diferents parts del món.

Crear espais d’intercanvi, cooperació i difusió de produccions realitzades per comunitats en diferents parts del món.

Ajudar a construir mirades alternatives (deconstrucció d’estereotips i prejudicis) sobre poble, cultures i grups de persones, a través de la realització de produccions de sensibilització (vídeos, exposicions, material socio-educatiu, didàctic, pedagògic, llibres, activitats culturals, etc.), realitzats per entitats i comunitats a Catalunya i a altres llocs del món.

Horari
Dilluns a divendres de 10h a 15h
Tardes activitats i tallers

Benvingudes benvinguts

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'associació INCITA, un espai per a acostar-se i conèixer a l'associació i els seus projectes, però també per a veure i intercanviar produccions audiovisuals i sonores, exposicions i fotografies, així com documents i tutorials sobre comunicació.

Destacats

Vídeos del projecte Noies del Barri

Vídeos del projecte Noies del Barri

. Vídeos del projecte: Veure Nadar mi Mar >> Veure La Henna de Hanane >> Veure Dia de la ...