Metodologies

Fomentar la capacitat creativa i la consciència cultural de cara al segle XXI és una tasca difícil i complicada, però al mateix temps ineludible. Totes les forces de la societat han de col·laborar perquè les noves generacions nascudes en aquest segle contin amb els coneixements, les competències i (potser encara més important) els valors i actituds, els principis ètics i les orientacions morals necessaries per a convertir-se en ciutadans del món, responsables i garants d’un futur sostenible.

Per a arribar a aquest objectiu és imprescindible contar amb una educació universal de qualitat, però això només es pot aconseguir si, a través de la comunicació i de l’educació general es fomenten les visions i perspectives, la creativitat i la iniciativa, i les capacitats de reflexió crítica i treball que resulten imprescindibles per a la vida en aquest nou segle.

Horari
Dilluns a divendres de 10h a 15h
Tardes activitats i tallers

Benvingudes benvinguts

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'associació INCITA, un espai per a acostar-se i conèixer a l'associació i els seus projectes, però també per a veure i intercanviar produccions audiovisuals i sonores, exposicions i fotografies, així com documents i tutorials sobre comunicació.

Destacats

Vídeos del projecte Noies del Barri

Vídeos del projecte Noies del Barri

. Vídeos del projecte: Veure Nadar mi Mar >> Veure La Henna de Hanane >> Veure Dia de la ...