VIDEOPOLIS 2010

Incita estarà en VIDEOPOLIS el dilluns 15 de novembre a partir de les 19:00h
Parlarem sobre la nostra metodologia de treball i passarem vídeos fets per
grups de joves a Mali, Senegal, El Marroc i Campos de Refugiats Sahrauís.

Sala de conferencies
Cotxeres de Sants
C/Sants 79
Metre L1 i L5 Plaça de Sants
Autobus: 57, 157

.

La participació al Festival Videopolis 2010 ha estat una experiència molt interessant ja que a pesar que no hem pogut contar amb la presència dels i les joves realitzadors dels vídeos, els seus materials audiovisuals, com és l’objectiu, han parlat per ells i elles.

En l’esdeveniment no vam poder passar els vídeos realitzats en el context del projecte Barris del Món de l’associació Quartiers du Monde, amb l’acompanyament i les metodologies de l’associació Incita, com apareixia en el programa publicat, perquè desafortunadament no ens vam poder posar en contacte amb els i les joves realitzadors ni per a subtitular els vídeos, ni per a informar-los de la possibilitat de projecció. No obstant això vam poder projectar vídeos dels i les joves de Senegal i els camps de refugiats Sahrauís a Algèria, així com vídeos realitzats en diferents parts del Barcelona.

Volem recordar que tots els vídeos es troben baix llicencia Creative Commons (que dóna llibertat per a citar i reproduir l’obra, oferir-la públicament però amb diferents restriccions com no permetre l’ús comercial, respectar i citar l’autoria original i no crear obres derivades), és a dir que cadascun dels vídeos realitzats fins al moment en els diferents projectes d’Incita, tenen en els seus crèdits els noms de tots i totes les participants, els noms de les entitats implicades i el lloc i data de la seva realització.

Agraïm especialment als i les joves amb qui hem treballat i la invitació a participar en el Festival Videopolis 2010 a Barcelona.

Actualitat, Destacats, Incita, Notícies
Publicat el 28 de octubre de 2010

2 Comentaries en “VIDEOPOLIS 2010”

 1. Coordination Quartiers du monde

  vimos en el sitio de Videopolis que INCITA proyecta los videos realizados en el marco del proyecto Barrios del Mundo, los jovenes propietarios de estos videos no han sido informados, ni solicitados para presentar sus videos. No nos parece honesto. En caso de proximas proyecciones, sera necesario pedir el acuerdo al grupo de jovenes e informar sobre el evento y la proyeccion.

  • sophie

   ¡Hola! ¡Que alegría saber de vosotros! ¡Y que bien que estáis al tanto de la web de Incita y de los proyectos que estamos realizando!

   Efectivamente teníamos la intención de pasar algunos de los vídeo realizados dentro del contexto del proyecto Barrios del Mundo, con nuestro acompañamiento y metodología, sin embargo, como no nos pudimos comunicar con los jóvenes para hacer los subtitulos y comentarles del evento, nos limitamos a proyectar aquellos vídeos realizados por jóvenes participantes en el proyecto Ojeando: Sahara, Senegal y Barcelona. Para verificar el programa definitivo proyectado el 15 de noviembre en el Festival Videopolis, podéis poneros en contacto con los organizadores del evento (de todas maneras les diremos que lo especifiquen en la difusión del festival), lamentablemente la difusión salió sin que pudiéramos realizar los cambios deseados.

   Gracias por hacernos caer en cuenta de la necesidad de aclarar este asunto. Por tanto no sobra resaltar que los vídeos realizados con el acompañamiento de Incita incluyen siempre el nombre de todos los participantes, las entidades implicadas y el lugar y fecha de realización en pro de la transparencia y respeto al trabajo que realizamos.

   Ahora que estamos otra vez en contacto con vosotros, naturalmente os tendremos en cuenta para próximas proyecciones y eventos en caso de que a los grupos de jóvenes que continúan trabajando, les interese hacer difusión de sus vídeos.

   Saludos cordiales

   Sophie y Silvana

Horari
Dilluns a divendres de 10h a 15h
Tardes activitats i tallers

Benvingudes benvinguts

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'associació INCITA, un espai per a acostar-se i conèixer a l'associació i els seus projectes, però també per a veure i intercanviar produccions audiovisuals i sonores, exposicions i fotografies, així com documents i tutorials sobre comunicació.

Destacats

Vídeos del projecte Noies del Barri

Vídeos del projecte Noies del Barri

. Vídeos del projecte: Veure Nadar mi Mar >> Veure La Henna de Hanane >> Veure Dia de la ...