EnVideando

El projecte EnVideando va treballar amb diversos col·lectius de joves, nois i noies (en diferents llocs de Catalunya, especialment en alguns barris de Barcelona), però també a Mataró, Cornellà i l’Hospitalet.

Perquè els i les joves poguessin tenir un accés real a les TIC, vam recolzar el nostre treball amb metodologies pràctiques que van brindar elements conceptuals i tècnics, que van facilitar l’apropiació i l’us de les TIC de forma reflexionada, creativa, transformadora. I tant per als i les joves, com per a les i els professionals de l’educació que els acompanyen.

En cadascun dels processos dinamitzats a través del projecte EnVideando, vam treballar algun aspecte de particular interès per als i les joves, el seu entorn i la seva comunitat.

Aquí trobarà alguns dels projectes portats a terme en el context del projecte fins al 2010:

Horari
Dilluns a divendres de 10h a 15h
Tardes activitats i tallers

Benvingudes benvinguts

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'associació INCITA, un espai per a acostar-se i conèixer a l'associació i els seus projectes, però també per a veure i intercanviar produccions audiovisuals i sonores, exposicions i fotografies, així com documents i tutorials sobre comunicació.

Destacats

Vídeos del projecte Noies del Barri

Vídeos del projecte Noies del Barri

. Vídeos del projecte: Veure Nadar mi Mar >> Veure La Henna de Hanane >> Veure Dia de la ...