Ullejant Internacional

«I perquè les noves tecnologies de la comunicació són utilitzades gairebé únicament amb fins comercials? La seva arquitectura és democràtica, i la seva capacitat de crear xarxes és profundament social. No obstant això, han estat en gran part reservades a usos privats i comercials més aviat que amb fins pedagògiques o culturals. Les seves possibilitats democràtiques i artístiques han de ser explorades i fins i tot subvencionades.»

Benjamin Barber, Courrier International

hhhh

Ullejant és un projecte que busca propiciar l’intercanvi simbòlic entre joves de diferents parts del món a través de la comunicació, principalment el vídeo digital i l’internet.

El vídeo com procés de creació i transformació social, a través del com s’articulin diferents processos creatius, socials i culturals, dintre d’una comunitat.

Però perquè hagi un intercanvi, és necessari que els grups de producció contin, més o menys, amb les mateixes eines tècniques i conceptuals de producció, per tant realitzem diferents tipus d’acompanyament les necessitats i interessos de cadascun, de manera que puguin continuar desenvolupant els seus processos para i dintre de les seves comunitats.

Per tant és necessari un extens treball previ de gestió, identificació de necessitats i acords, tant a l’interior dels grups i amb les entitats participants.

Fins ara vam treballat amb grups a Senegal, Barcelona, Colòmbia i camps de refugiats sahrauís a Algèria, a través de formacions i intercanvi de produccions.

Hind gravant al Casc Antic de Barcelona                         Gravant al “27 de febrero”

Horari
Dilluns a divendres de 10h a 15h
Tardes activitats i tallers

Benvingudes benvinguts

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'associació INCITA, un espai per a acostar-se i conèixer a l'associació i els seus projectes, però també per a veure i intercanviar produccions audiovisuals i sonores, exposicions i fotografies, així com documents i tutorials sobre comunicació.

Destacats

Vídeos del projecte Noies del Barri

Vídeos del projecte Noies del Barri

. Vídeos del projecte: Veure Nadar mi Mar >> Veure La Henna de Hanane >> Veure Dia de la ...